Odprawa: Nadal tylko 4 mile na liczniku mojego nowego SCL500 z 2023 roku (przywieziony na lawecie do domu i pojechałem na stację benzynową, żeby zatankować). Zrobiłem też wymianę oleju, ponieważ nie widziałem poziomu oleju... Wiem... Zainstalowałem obrotomierz Daytona Velona z Webike (japońskie instrukcje są trudne do zrozumienia), tylny bagażnik, osłony dłoni i podstawę podpórki (wszystko z AliExpress, bardzo dobrej jakości), niski wydech Coffmana (cały czarny) i szybę turystyczną Puig light smoke. Myślę, że to wszystko... Pracuję nad sakwami: Chcę iść z motywem SW-Motech SLC. Kupiłem podróbkę lewego stelaża z Chin, który jeszcze nie dotarł. Dostałem też zestaw stelaży z eBay dla Royal Enfield, chyba. Wytnę je i zrobię prawy stelaż teraz, gdy obniżyłem wydech. Znam gościa, który zna gościa, który spawa. Zauważ, że stelaże są dwustronne. Wystarczy zamienić prawe i lewe pokrętła, wykręcając śruby kluczami imbusowymi (różne rozmiary kluczy, ten sam rozmiar śrub). Dostałem też parę małych płyt montażowych SW-Motech z Amazon, po około 40 dolarów za sztukę. Planuję zamontować złącza tylko do Tall 50 Cal Ammo Cans (SAW lub PA19), które kupiłem w lokalnym sklepie Surplus Store. Planuję pomalować skrzynie na amunicję, aby pasowały do pomarańczowego zbiornika. Zamówiłem również zestaw sakw po 35 l z każdej strony, ponownie z AliExpress (45 dolarów w Ali, te same na Amazon za 109 dolarów). Mam kilka projektów do zrobienia, ale będę gotowy do jazdy, gdy tylko stopnie śnieg. Dam znać, jak przebiega projekt.